Make your own free website on Tripod.com
V.V.C BUDGETLINE COMPUTERS
VVC-CONSULT (WIE - WAT?)

Home

BEHEERSPAKKET KMO | VVC-CONSULT (WIE - WAT?) | BOUW ZELF UW COMPUTER | 779 EURO!!! | INTEL CELERON BUDGETLINE | INTEL P4 - BUDGETLINE | KONTAKT EN BESTELLINGEN

V.V.C-CONSULT bvba

V.V.C- CONSULT is een jong bedrijf dat zich toespitst op het ontwikkelen van gespecialiseerde software en  de verkoop van hardware, herstellingen en upgrades van alle pc's.  Wij bieden zowel losse onderdelen als volledige pc-configuraties aan uit verschillende prijsklassen.  De producten die wij aanbieden zijn stuk voor stuk kwaliteit, en worden u steeds aan zeer scherpe prijzen aangeboden.  Naast lage prijzen nemen wij ons ook voor van steeds een zo goed mogelijke service te leveren naar de klant toe.

Wij werken enkel op bestelling, en werken niet met een voorraad.  Hierdoor kunnen wij u onze producten steeds aanbieden tegen een prijs die steeds up to date is.
V.V.C-CONSULT heeft geen winkelruimte.  Ook hierdoor worden onze kosten gedrukt waardoor u kan genieten van lagere prijzen.

Geen winkelruimte betekent niet dat bestellingen niet kunnen worden afgehaald.  Integendeel.  Wanneer u een bestelling doet kan deze steeds worden afgehaald aan ons adres.

 Hoe bestellen?

Bestellingen kunnen steeds geplaatst worden via e-mail of telefonisch.  Wanneer u via  e-mail besteld, krijgt u steeds een e-mail gezonden wanneer wij uw bestelling registreren in ons systeem (niet wanneer u uw bestelling verzend).  Zo weet u steeds wanneer wij uw bestelling registreren, en zo kunnen wij u steeds de verwachte leveringstermijn meedelen.
De bevestiging van het registreren van uw bestelling zal u steeds verkrijgen ten laatste 24u na het plaatsen van de bestelling.

De leveringstermijn (de tijd tussen het plaatsen van uw bestelling en het ontvangen van uw bestelling) is in normale omstandigheden +/- 2 tot maximum 5 werkdagen.
Wanneer bepaalde producten tijdelijk niet leverbaar zijn wordt u daar direct van op de hoogte gesteld.

 

Prijzen

Alle prijzen zijn dagprijzen.  Ze zijn inclusief BTW en exclusief milieu-bijdrage (recupel).
De prijzen in euro zijn louter informatief.
Alle prijzen, zowel deze van de promoties, de prijslijst als deze van de online shop zijn onder voorbehoud van typfouten.

 

Leveringen en afhalingen

Wanneer uw bestelling klaarstaat voor afhaling of levering, dan nemen wij persoonlijk contact met u op.  Dit kan zowel via e-mail als telefonisch.  Voor afhalingen zullen wij dan een afspraak maken.  Voor onze leveringen doen wij beroep op EMS Taxipost.  Uw bestelling wordt onder rembours verzonden, en u moet cash betalen bij levering.  Wij brengen u op de hoogte wanneer wij uw goederen overdragen naar EMS.  De werkdag erna wordt uw bestelling bij u afgeleverd.

De tarieven voor leveringen via EMS verschillen naargelang het gewicht van het pakket.  Het bedrag van de levering valt ten laste van de klant, en wordt eveneens meegedeeld via e-mail of via telefonische weg.

Leveringen gebeuren steeds ten laste en op risico van de klant.

 

Betalingsvoorwaarden

Alle betstellingen dienen cash betaald te worden bij afhaling of levering.  Indien gewenst kan u ook via overschrijving betalen.  In dit geval wordt de bestelling pas verzonden of afgehaald nadat wij het bedrag ontvangen hebben.  Hierdoor daalt ook de prijs van de verzending.

Wij geven in geen enkel geval krediet of uitstel van betaling.

 

Garantievoorwaarden

Op alle onderdelen geldt een fabrieksgarantie verleend door de fabrikant van het onderdeel.  Meestal geldt er een garantie-periode van 1 jaar op onderdelen.

Indien een onderdeel defect raakt binnen de garantie-periode geldt wat men 'carry-in' garantie noemt.  Dit betekent dat u het defecte onderdeel aan ons bezorgd, waarna wij het aan onze leverancier bezorgen, die ons op zijn beurt een nieuw onderdeel bezorgd.  De omruilingstermijn kan variŽren van fabrikant tot fabrikant, maar wij houden u steeds op de hoogte van de stand van zaken.

Indien een onderdeel defect is bij levering, dus als het nooit gewerkt heeft, dan geldt een directe omruiling.  Dan dient u het defecte onderdeel terug te bezorgen aan ons en ontvangt u een nieuw exemplaar in de plaats.

Op pc-configuraties geldt ook een garantie op werkuren gedurende 1 jaar.  Dit wil zeggen dat indien er een defect aan het systeem is, u geen werkuren moet betalen binnen de garantie-periode.

OPGEPAST: De garantie geldt enkel wanneer u het defecte onderdeel in de originele verpakking, incl alle drivers, bekabeling,...  terugbrengt en op vertoon van de factuur.
Defecte onderdelen dienen voorzien te zijn van alle etiketten, labels, ...  Zowel het onderdeel, attributen als labels en etiketten dienen in originele staat te zijn.

De garantie vervalt eveneens als kan worden aangetoond dat het defect te wijten is aan een onzorgvuldig, verkeerd of ongehoord gebruik of installatie van het onderdeel door de gebruiker/klant.  Hieronder vallen ondermeer de processoren met een verbrande of verbrokkelde core, of processoren met verbrande labels.

.

PRIJZEN PRINTERS EN ANDERE RANDTOESTELLEN, LOSSE ONDERDELEN, HERSTELLINGEN KUNNEN TELEFONISCH WORDEN VERKREGEN. 0494/047190 

webpic100.jpg